Avontuur Spelletjes

In de Avontuur Spelletjes categorie zijn voor iedere avontuurlijk ingestelde gamer leuke spellen te vinden. Zo zijn er spellen met simpele uitdagingen, verschillende minigames en uitgebreide spellen met veel levels. Hier kan je uren je favoriete avonturen beleven.
Bij de avontuur categorie ga je een spannende tijd te gemoed. Hier vind je spellen uit verschillende periodes uit de geschiedenis zoals de Ridder, Pijl en boog, Ninja of Spiderman spelletjes. Met deze spellen kan je de wereld in verschillende tijden rondreizen. Bij de Ridder spelletjes kan je bijvoorbeeld het fantasie kasteel spel spelen. Hier kan je een mooi kasteel bouwen en passende omgeving creëren met sprookjesachtige bloemen, bomen en wegen. Wat hier ook wel bij past zijn de piraten avonturen. Zo kan je een piratenschip wassen wat nog heel onschuldig is, maar dan wordt wel anders als je krew.IO gaat spelen. Hier ga je de oceaan op met een piratenschip opzoek naar andere schepen om deze dan te laten zinken.
Voor deze categorie zijn spellen geselecteerd die je mobiel, tablet en met desktop kan spelen. Favoriet in deze categorie zijn de Minecraft, Monster, Pou en Minions spelletjes. Maar op deze speelplaats worden ook veel Mickey mouse en Vuurjongen en Watermeisje en Thomas de trein spellen gespeeld. Minecraft is een heel mooi voorbeeld van een avontuur spel. Er valt zoveel te ontdekken en er zijn heel veel levels beschikbaar en je kan natuurlijk ook je eigen 3D levels bouwen. Je kan natuurlijk ook in de wereld op expeditie gaan. Hierbij kan je zijn dat je monsters tegenkomt die je uit de weg moet gaan of verslaan. Je kan ook nog op avontuur gaan met het speciale buitenaardse huisdiertje Pou. Hem moet je te eten geven, schoonmaken en samen leuke dingen doen, is Pou tevreden dan ga je een level hoger.

Speel ook deze spelletjes

Nieuw
Grindcraft 2
Grindcraft 2 Grindcraft 2
Vuurjongen en Watermeisje Jungletempel
Vuurjongen en Watermeisje Jungletempel Vuurjongen en Watermeisje Jungletempel
Stickman Speer
Stickman Speer Stickman Speer
Moorhuhn Piraten
Moorhuhn Piraten Moorhuhn Piraten
Wanderlust
Wanderlust Wanderlust
Cars Match 2
Cars Match 2 Cars Match 2
Puzzel Mania Cars
Puzzel Mania Cars Puzzel Mania Cars
Disney Cars Puzzel
Disney Cars Puzzel Disney Cars Puzzel
Smashy City
Smashy City Smashy City
Badland
Badland Badland
String Heroes
String Heroes String Heroes
Eigen Cars Auto Maken
Eigen Cars Auto Maken Eigen Cars Auto Maken
Cars Spot de Verschillen
Cars Spot de Verschillen Cars Spot de Verschillen
Cars Parkeren
Cars Parkeren Cars Parkeren
Cars Puzzel
Cars Puzzel Cars Puzzel
Reclame: