Baby Hazel Spelletjes

Baby Hazel spelletjes


Onderdeel van de baby spellen zijn de Baby Hazel spelletjes. Baby hazel is een leergierige baby die graag allerlei dingen gaat doen. Maar let wel op als ze het niet leuk vindt komen er snel tranen in de ogen, dit moet je natuurlijk voorkomen. Ze naar de peuterschool en beleeft daar verschillende avonturen. Verder de baby het erg leuk als opa en oma langs komen. Zo heb je bijvoorbeeld het Baby Hazel maakt muziek spel, bij dit spel ga je mee het klaslokaal in en ga je verschillende instrumenten ontdekken. Leer samen met haar een aantal instrumenten bespelen zoals de gitaar, piano en het drumstel. De spellen zijn in verschillende groepen in te delen zo zijn er de baby oppas, de baby in bad, de baby verzorg en de baby dieren en de top baby Hazel spelletjes.
Klik op één van de plaatjes om het spel te spelen.

Meer informatie over de gratis Baby Hazel kinderspelletjes


Ook een leuk spel is het tandarts spel. Ze heeft last van haar tanden omdat ze heel veel verschillende zoete snoepjes gegeten heeft. Nu moet ze snel naar de tandarts en haar moeder is niet thuis. Jou taak is het haar zo snel mogelijk naar de tandarts te brengen en haar gebit zo goed mogelijk te verzorgen te laten verzorgen door de tandarts. Tenslotte mag je haar weer naar huis naar haar moeder brengen. Belangrijk is haar gerust te stellen dat ze niet bang is voor de tandarts en ze niet de hele tijd huilt en niet geholpen kan worden.
Ze is niet altijd blij, daar kan jij verandering in brengen. Zo moet er bij de online Baby Hazel kinderspelletjes voor gezorgd worden dat ze op tijd eten krijgt, dat met haar gespeeld wordt en ze op tijd kan gaan slapen.
Deze categorie is één van de populairste categorieën van Kinderspelletjes.nl. Geen wonder, want deze spellen zijn erg leuk! Zo heb je het spel Baby Hazel tafelmanieren, op de boerderij, op Valentijnsdag en nog veel meer thema's die erg leuk zijn voor kinderen. Soms is ze ondeugend, soms is ze lief. Ook heeft ze een klein broertje, dat is baby Matt.

Speel ook deze spelletjes

Nieuw
Baby Vogel in de lucht
Baby Vogel in de lucht Baby Vogel in de lucht
Nieuw
Baby Vaiana Verzorgen
Baby Vaiana Verzorgen Baby Vaiana Verzorgen
Nieuw
IJs Prinses in Bad
IJs Prinses in Bad IJs Prinses in Bad
Nieuw
Mama en Baby Tijger
Mama en Baby Tijger Mama en Baby Tijger
Nieuw
Baby Dieren Koekjes
Baby Dieren Koekjes Baby Dieren Koekjes
Reclame: