Mickey Mouse Spelletjes

Mickey Mouse spelletjes
Mickey Mouse is wereldberoemd en vooral bij kinderen valt hij enorm in de smaak. Kinderspelletjes.nl heeft een aanbod van spelletjes samengesteld gerelateerd aan het welbekende tekenfiguur. De gratis kinderspelletjes zijn gevarieerd maar altijd leuk, spannend en uitdagend.

De spelletjes in deze categorie zijn gericht op Mickey Mouse. De tekenfiguur is niet de enige bekende, want je hebt vast weleens gehoord van Minnie Mouse? Mickey Mouse spelletjes en Minnie Mouse spelletjes zijn samen goed voor eindeloos tijdsvermaak.

Mickey Mouse is bekend van televisie maar als hij niet op televisie is, kunnen kinderen alsnog met hem ‘in aanraking komen’. Dat kan op Kinderspelletjes.nl. Zo kunnen kinderen spelletjes spelen van hun favoriete tekenfiguur, namelijk Mickey Mouse. Of natuurlijk Minnie Mouse.

Online spelletjes op Kinderspelletjes.nl zijn gratis te spelen. Een leuk Mickey Mouse spel is appel vangen! Hier moet je zorgen dat er geen appels op de grond vallen!

Een ander super leuk Mickey Mouse spelletje is Mickey en Donald Hooghouden. Hier moeten Mickey Mouse en Donald Duck de bal zo vaak mogelijk hoog houden.

Speel ook deze spelletjes

Adam en Eva Liefdes Drankje
Adam en Eva Liefdes Drankje Adam en Eva Liefdes Drankje
Tweety Fly
Tweety Fly Tweety Fly
Adam en Eva
Adam en Eva Adam en Eva
Adam en Eva 3
Adam en Eva 3 Adam en Eva 3
3 Op een rij meester
3 Op een rij meester 3 Op een rij meester
Reclame: