Mickey Mouse Spelletjes

Mickey Mouse spelletjes
Mickey Mouse is wereldberoemd en vooral bij kinderen valt hij enorm in de smaak. Kinderspelletjes.nl heeft een aanbod van spelletjes samengesteld gerelateerd aan het welbekende tekenfiguur. De gratis kinderspelletjes zijn gevarieerd maar altijd leuk, spannend en uitdagend.

De spelletjes in deze categorie zijn gericht op Mickey Mouse. De tekenfiguur is niet de enige bekende, want je hebt vast weleens gehoord van Minnie Mouse? Mickey Mouse spelletjes en Minnie Mouse spelletjes zijn samen goed voor eindeloos tijdsvermaak.

Mickey Mouse is bekend van televisie maar als hij niet op televisie is, kunnen kinderen alsnog met hem ‘in aanraking komen’. Dat kan op Kinderspelletjes.nl. Zo kunnen kinderen spelletjes spelen van hun favoriete tekenfiguur, namelijk Mickey Mouse. Of natuurlijk Minnie Mouse.

Online spelletjes op Kinderspelletjes.nl zijn gratis te spelen. Een leuk Mickey Mouse spel is appel vangen! Hier moet je zorgen dat er geen appels op de grond vallen!

Een ander super leuk Mickey Mouse spelletje is Mickey en Donald Hooghouden. Hier moeten Mickey Mouse en Donald Duck de bal zo vaak mogelijk hoog houden.

Speel ook deze spelletjes

Wanderlust
Wanderlust Wanderlust
Cars Memory 2
Cars Memory 2 Cars Memory 2
Puzzel Mania Cars
Puzzel Mania Cars Puzzel Mania Cars
Disney Cars Puzzel
Disney Cars Puzzel Disney Cars Puzzel
Smashy City
Smashy City Smashy City
Reclame: