Mickey Mouse Spelletjes

Mickey Mouse spelletjes
Mickey Mouse is wereldberoemd en vooral bij kinderen valt hij enorm in de smaak. Kinderspelletjes.nl heeft een aanbod van spelletjes samengesteld gerelateerd aan het welbekende tekenfiguur. De gratis kinderspelletjes zijn gevarieerd maar altijd leuk, spannend en uitdagend.

De spelletjes in deze categorie zijn gericht op Mickey Mouse. De tekenfiguur is niet de enige bekende, want je hebt vast weleens gehoord van Minnie Mouse? Mickey Mouse spelletjes en Minnie Mouse spelletjes zijn samen goed voor eindeloos tijdsvermaak.

Mickey Mouse is bekend van televisie maar als hij niet op televisie is, kunnen kinderen alsnog met hem ‘in aanraking komen’. Dat kan op Kinderspelletjes.nl. Zo kunnen kinderen spelletjes spelen van hun favoriete tekenfiguur, namelijk Mickey Mouse. Of natuurlijk Minnie Mouse.

Online spelletjes op Kinderspelletjes.nl zijn gratis te spelen. Een leuk Mickey Mouse spel is appel vangen! Hier moet je zorgen dat er geen appels op de grond vallen!

Een ander super leuk Mickey Mouse spelletje is Mickey en Donald Hooghouden. Hier moeten Mickey Mouse en Donald Duck de bal zo vaak mogelijk hoog houden.

Speel ook deze spelletjes

Slijm Jager
Slijm Jager Slijm Jager
Rookie Bowman
Rookie Bowman Rookie Bowman
LLama Spitter
LLama Spitter LLama Spitter
Heroic Quest
Heroic Quest Heroic Quest
Teho
Teho Teho
Reclame: