Speel ook deze spelletjes

Voor wie motoren leuk vindt zijn er de motor spelletjes. Motoren zijn er in veel soorten en zo zijn er ook veel verschillende soorten motor spellen. Zo zijn er de motor race spellen waarbij vaak eerst een motor voor de race gekozen moet worden. Bij de eerste race kan je nog niet alle motoren kiezen, daarvoor moeten eerst een paar races voor worden gewonnen. Bij de motor race spellen wordt vaak gereden op de motor grand prix circuits. Naast de race spellen zijn er de motor behendigheidsspellen. Bij deze spellen is niet de snelheid van belang, maar is het doel het parkoers af te leggen met een hiervoor speciaal geschikte motor. Zo moet je over boomstammen, rotsblokken, door het bos en steile hellingen op rijden en dan is het niet makkelijk zonder te vallen over de finish lijn te rijden. Extra punten kunnen meestal worden behaald door het maken van mooie sprongen.
Niet alleen met race motoren worden wedstrijden gereden, maar ook met chopper motoren wordt gestreden om de eerste prijs. Andere race varianten zijn nog de down hill races, waarbij je zo snel als mogelijk de berg af moet rijden. En de Motorcross races waarbij een zand circuit met grote heuvels erin zo snel mogelijk af gelegd moet worden. Ook zijn er nog de motor stunt spellen waarbij het om de punten gaat. Hoe hoger of mooier de sprong hoe meer punten gehaald kunnen worden.


Voor wie om een motor, motors en racen geeft, is de categorie motor spelletjes de ideale plek. De categorie motor spelletjes staat vol met uitdagende spelletjes waarin geracet wordt, hindernissen moeten worden overwonnen en je als een stuntman een motor moet besturen. Genoeg spanning dus.

Motorspelletjes is tevens de kans om alvast te oefenen voor als je later een motor wilt besturen. Als een echte motorcoureur race je tijdens de online motor spelletjes op baan na baan. Word je eerste? Het zal er steeds weer om spannen. Motorcross spelletjes zijn daarom ook erg populair.

Er zijn ook hindernissen spelletjes, waarbij je met je motor hindernissen moet overwinnen en dat ook nog eens binnen een bepaalde tijd. Het is niet makkelijk, maar dat maakt tegelijkertijd de uitdaging alleen maar groter.

De online spelletjes zoals motor race spelletjes zijn gratis. Kinderspelletjes heeft z'n best gedaan zoveel mogelijk leuke motor spelletjes samen te stellen. Dankzij het brede aanbod is er genoeg keuze en is tijdverdrijf geen probleem meer. De kinderspelletjes houden kinderen immers uren bezig.

Een leuk motor spel vinden wij Motor Tricks. In dit motor spelletje moet je gave tricks uitvoeren!