Phineas en Ferb Spelletjes

Phineas en Ferb Spelletjes


Phineas en Ferb is een Disney serie. De twee stiefbroertjes zijn beste vrienden en proberen zich te vermaken in de zomervakantie. Meestal gaan ze dingen maken die nog niet bestaan. Het zijn echte uitvinders. Een achtbaan, een raket, niets is hen te gek. Ze hebben ook een huisdier, namelijk Perry. Perry is een vogelbekdier die ook stiekem geheim agent is. Agent P is zijn codenaam. Phineas en Ferb zijn Perry altijd kwijt. Dat komt omdat Perry vaak op een missie is. Zijn aardsrivaal is Dr. Doofenscmirtz, een gekke uitvinder die de wereld wil overnemen met zijn bijzondere uitvindingen. Perry zorgt er altijd voor dat dit niet lukt. Candace is het zusje van Phineas en Ferb, zij probeert de broertjes altijd te verklikken, maar telkens als de moeder komt kijken is de uitvinding van de broertjes weer verdwenen. Kinderspelletjes.nl heeft in deze categorie een aantal Phineas en Ferb spelletjes verzameld.

Klik op één van de plaatjes om het spel te spelen.

Meer informatie over Phineas en Ferb Spellen


Ja hoor, Phineas en Ferb zijn weer bezig met een uitvinding. In het Spel Phineas en Ferb Race gaan ze een auto bouwen. Niet zomaar een auto, maar hun ultieme raceauto. Om te beginnen mag je de banden kiezen. Daarna de kleur van de auto en mag je een motor uitzoeken. Als je klaar bent met de auto is het tijd om te racen. Ze hebben een speciale racebaan gebouwd om de auto te testen. Ben jij de snelste? Het is een race waar je 3 rondjes moet racen. Dit spel kan je ook met 2 spelers spelen. Dan moeten jullie beide een auto samenstellen en kunnen jullie daarna tegen elkaar racen.
In het spel Agent P, maakt geheim agent Perry het vogelbekdier zich weer klaar voor zijn volgende missie. Hij moet undercover gaan. Jij bepaalt hoe hij verkleed gaat. Je hebt heel veel keus! Er zijn te gekke hoeden en brillen, zodat Perry onherkenbaar blijft. Daarna moet je goede kleding uitzoeken, die bij z’n missie passen. Gaat hij verkleed als dokter, basketballer of toch als een echte zakenman. Veel plezier bij de Phineas en Ferb spelletjes!

Speel ook deze spelletjes

Stickman Speer
Stickman Speer Stickman Speer
Moorhuhn Piraten
Moorhuhn Piraten Moorhuhn Piraten
Wanderlust
Wanderlust Wanderlust
Cars Memory 2
Cars Memory 2 Cars Memory 2
Puzzel Mania Cars
Puzzel Mania Cars Puzzel Mania Cars
Disney Cars Puzzel
Disney Cars Puzzel Disney Cars Puzzel
Smashy City
Smashy City Smashy City
Badland
Badland Badland
String Heroes
String Heroes String Heroes
Eigen Cars Auto Maken
Eigen Cars Auto Maken Eigen Cars Auto Maken
Cars Spot de Verschillen
Cars Spot de Verschillen Cars Spot de Verschillen
Cars Parkeren
Cars Parkeren Cars Parkeren
Cars Puzzel
Cars Puzzel Cars Puzzel
Cars Auto's Kleuren
Cars Auto's Kleuren Cars Auto's Kleuren
Cars 2 Memory
Cars 2 Memory Cars 2 Memory
Reclame: