Rekenen groep 4,5 en 6

Rekenen groep 4,5 en 6
Ben je ambitieus, houd je van gratis spelletjes spelen en wil je graag buiten schooltijd om je rekenkwaliteiten verbeteren? Spelletjes spelen in de categorie rekenen groep 4,5 en 6 maakt het mogelijk. Kinderen vinden hier online kinderspelletjes waarmee ze keersommen, tafels en andere rekensommen kunnen oefenen.

Groep 4 rekenen
In groep 4 begin je met de eerste keersommen. Hier op Kinderspelletjes.nl kun je de tafels gemakkelijk oefenen door middel van de rekenspelletjes.

Groep 5 rekenen
In groep 5 krijg je al wat moeilijkere rekensommen en de hoge tafels.

Groep 6 rekenen
In groep 6 is het verstandig om de tafels vaak te herhalen en is sommen gevecht is daar een erg leuk spel voor!

Het leren van keersommen, tafels en andere vormen van rekenen op school is niet altijd even leuk. Kinderspelletjes.nl zorgt ervoor dat kinderen oefenen met rekenen leuker wordt. Want terwijl je bezig bent met het oefenen van keersommen en tafels, speel je op hetzelfde moment leuke online spelletjes.

Spelletjes in de categorie groep 4,5 en 6 zijn bedoeld voor kinderen in groep 4, 5 en 6. Als je echter in groep 3 zit en graag alvast een rekenbasis wilt leggen voor volgend jaar, dan is het spelen van gratis spelletjes in deze categorie een goed plan. Het is dé manier om op speelse wijze in aanraking te komen met keersommen en tafels.

De website Kinderspelletjes.nl helpt kinderen met het spelen van rekenspelletjes en het maken van rekensommen.

Speel ook deze spelletjes

Nieuw
Kinder Rekenen
Kinder Rekenen Kinder Rekenen
Disney Prinsessen Tekenfeest
Disney Prinsessen Tekenfeest Disney Prinsessen Tekenfeest
Teken de Pixel
Teken de Pixel Teken de Pixel
Dieren punten tekenen
Dieren punten tekenen Dieren punten tekenen
Kalkoen Tellen
Kalkoen Tellen Kalkoen Tellen
Reclame: