Avontuur Spelletjes

In de Avontuur Spelletjes categorie zijn voor iedere avontuurlijk ingestelde gamer leuke spellen te vinden. Zo zijn er spellen met simpele uitdagingen, verschillende minigames en uitgebreide spellen met veel levels. Hier kan je uren je favoriete avonturen beleven.
Bij de avontuur categorie ga je een spannende tijd te gemoed. Hier vind je spellen uit verschillende periodes uit de geschiedenis zoals de Ridder, Pijl en boog, Ninja of Spiderman spelletjes. Met deze spellen kan je de wereld in verschillende tijden rondreizen. Bij de Ridder spelletjes kan je bijvoorbeeld het fantasie kasteel spel spelen. Hier kan je een mooi kasteel bouwen en passende omgeving creëren met sprookjesachtige bloemen, bomen en wegen. Wat hier ook wel bij past zijn de piraten avonturen. Zo kan je een piratenschip wassen wat nog heel onschuldig is, maar dan wordt wel anders als je krew.IO gaat spelen. Hier ga je de oceaan op met een piratenschip opzoek naar andere schepen om deze dan te laten zinken.
Voor deze categorie zijn spellen geselecteerd die je mobiel, tablet en met desktop kan spelen. Favoriet in deze categorie zijn de Minecraft, Monster, Pou en Minions spelletjes. Maar op deze speelplaats worden ook veel Mickey mouse en Vuurjongen en Watermeisje en Thomas de trein spellen gespeeld. Minecraft is een heel mooi voorbeeld van een avontuur spel. Er valt zoveel te ontdekken en er zijn heel veel levels beschikbaar en je kan natuurlijk ook je eigen 3D levels bouwen. Je kan natuurlijk ook in de wereld op expeditie gaan. Hierbij kan je zijn dat je monsters tegenkomt die je uit de weg moet gaan of verslaan. Je kan ook nog op avontuur gaan met het speciale buitenaardse huisdiertje Pou. Hem moet je te eten geven, schoonmaken en samen leuke dingen doen, is Pou tevreden dan ga je een level hoger.

Speel ook deze spelletjes

Vuurjongen en Watermeisje 3 IJstempel
Vuurjongen en Watermeisje 3 IJstempel Vuurjongen en Watermeisje 3 IJstempel
Schat Verdediging 2
Schat Verdediging 2 Schat Verdediging 2
Adam het spook
Adam het spook Adam het spook
Pixel Slijm
Pixel Slijm Pixel Slijm
Slijm Jager
Slijm Jager Slijm Jager