Kook Spelletjes

Kook spelletjes


Maak jij graag het eten klaar en wil je nog een beetje oefenen met verschillende gerechten dan kan je met de kook kinderspelletjes mooie gerechten proberen te maken. Het zijn niet alleen hoofgerechten, maar ook de voorgerechten en zeker de nagerechten zijn hier te vinden. Bij de nagerechten zijn de cup cakes favoriet. Om het zoeken naar je lievelingsspel te vereenvoudigen zijn de kook spelletjes zijn in verschillende groepen ingedeeld zoals de taart, hamburger, restaurant en pizza spelletjes. Bij de taart spelletjes kan je verschillende taarten en desserts maken. Voor het maken van de taarten heb je natuurlijk de juiste ingrediënten nodig zoals suiker, meel en niet te vergeten de chocolade. Hier kan je goede ideeën opdoen voor maken van een taart voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Bak en versier volgens de aanwijzingen stap voor stap een lekkere taart.

Meer informatie over de kook spelletjesOok zijn er restaurant spellen hier werk je voornamelijk in de bediening. Bij deze spellen moet ervoor zorgen dat je tevreden klanten hebt. Hiervoor moet je ze eerst een plek in het restaurant en de menukaart geven. Daarna neem je de bestelling op als de klant een keuze heeft gemaakt en geeft je deze door aan de kok. Als het gerecht klaar is breng je het naar de klant en tussendoor vraag je natuurlijk nog even of alles naar wens is. Vergeet als het eten op is niet af te ruimen en af te rekenen.


Kook spelletjes spelen dat doe je natuurlijk bij kinderspelletjes.nl. De verschillende Kook spellen die je onder andere kunt spelen zijn: koekjes maken, ijsjes maken, pizza bakken en chocolade taart maken.

Bij de meeste kookspelletjes moet je een gerecht maken. Zoals Lasagne, pizza's of kip tandoori. Maar er zijn ook leuke spelletjes voor de lunch zoals: Groente soep maken of croissantjes bakken.

Lekker tussendoortjes
Ook zijn'r veel koken spelletjes waarbij je lekkere tussendoortjes kunt maken. Koekjes bakken, ijsjes maken en banaan muffins maken zijn hier leuke voorbeelden van.

Bij koken hoort ook bedienen.
Hier op Kinderspelletjes.nl vind je ook bediening spelletjes. Bijvoorbeeld het grappige kookspel pinguïn bedienen of diner chef.

Kook spelletjes online
Dagelijks voegen we spelletjes toe op Kinderspelletjes.nl, we raden je daarom ook aan om regelmatig terug te komen. Misschien zijn'r wel leuke kook spelletjes toegevoegd!

Speel ook deze spelletjes

Tandarts Assistent
Tandarts Assistent Tandarts Assistent
Werkplaats Ongelukje
Werkplaats Ongelukje Werkplaats Ongelukje
Dieren Kapster
Dieren Kapster Dieren Kapster
Grappige Kapster
Grappige Kapster Grappige Kapster
Baby Hazel Kerstverrassing
Baby Hazel Kerstverrassing Baby Hazel Kerstverrassing