Motor spelletjes

Voor wie motoren leuk vindt zijn er de motor spelletjes. Motoren zijn er in veel soorten en zo zijn er ook veel verschillende soorten motor spellen. Zo zijn er de motor race spellen waarbij vaak eerst een motor voor de race gekozen moet worden. Bij de eerste race kan je nog niet alle motoren kiezen, daarvoor moeten eerst een paar races voor worden gewonnen. Bij de motor race spellen wordt vaak gereden op de motor grand prix circuits. Naast de race spellen zijn er de motor behendigheidsspellen. Bij deze spellen is niet de snelheid van belang, maar is het doel het parkoers af te leggen met een hiervoor speciaal geschikte motor. Zo moet je over boomstammen, rotsblokken, door het bos en steile hellingen op rijden en dan is het niet makkelijk zonder te vallen over de finish lijn te rijden. Extra punten kunnen meestal worden behaald door het maken van mooie sprongen.
Niet alleen met race motoren worden wedstrijden gegreden, maar ook met chopper motoren wordt gestreden om de eerste prijs. Andere race varianten zijn nog de down hill races, waarbij je zo snel als mogelijk de berg af moet rijden. En de Motorcross races waarbij een zand circuit met grote heuvels erin zo snel mogelijk af gelegd moet worden. Ook zijn er nog de motor stunt spellen waarbij het om de punten gaat. Hoe hoger of mooier de sprong hoe meer punten gehaald kunnen worden.


Voor wie om motors en racen geeft, is deze categorie de ideale plek. De categorie motor spelletjes staat vol met uitdagende spelletjes waarin geracet wordt, hindernissen moeten worden overwonnen en je als een stuntman een motor moet besturen. Genoeg spanning dus.

Motorspelletjes is tevens de kans om alvast te oefenen voor als je later een motor wilt besturen. Als een echte motorcoureur race je tijdens deze spelletjes op baan na baan. Word je eerste? Het zal er steeds weer om spannen. Motorcross spelletjes zijn daarom ook erg populair.

Er zijn ook hindernissen spelletjes, waarbij je hindernissen moet overwinnen en dat ook nog eens binnen een bepaalde tijd. Het is niet makkelijk, maar dat maakt tegelijkertijd de uitdaging alleen maar groter.

De online spelletjes zoals de race spellen zijn gratis. Kinderspelletjes heeft z'n best gedaan zoveel mogelijk leuke motor games samen te stellen. Dankzij het brede aanbod is er genoeg keuze en is tijdverdrijf geen probleem meer. De kinderspelletjes houden kinderen immers uren bezig.

Een leuk spel vinden wij Motor Tricks. In dit spelletje moet je gave tricks uitvoeren!

Ben je lid van een motorclub of een Harley Davidson liefhebber dan kan je hier vast veel leuke motor spelletjes spelen. Met de motor kan je makkelijk een file ontwijken zodat je geen vertraging oploopt als er veel verkeer op de weg is. Er zijn veel verschillende motoren voor verschillende doeleinden zo zijn er choppers, race motors, dirt bikes, moto gp race modellen en stuntmotoren voor de stuntman. Bekende motorfabrikanten zijn Kawasiki, Honda en Aprilia. En zij leveren fabrieksmotoren voor moto gp wedstrijden waar bekende coureurs aan meedoen zoals; Marc Marquez en Rossi. En vergis je niet een motorfiets is geen scooter veel plezier met het rondrijden en zorg dat er geen ongelukken gebeuren.

Speel ook deze spelletjes

Tractor Mania
Tractor Mania Tractor Mania
Monster Truck Racers
Monster Truck Racers Monster Truck Racers
Drift Racer
Drift Racer Drift Racer
Brandend Rubber 5
Brandend Rubber 5 Brandend Rubber 5
Vrouwen Garage
Vrouwen Garage Vrouwen Garage
Grand Prix Held
Grand Prix Held Grand Prix Held
Super Blok Race
Super Blok Race Super Blok Race
Tekende Auto
Tekende Auto Tekende Auto
Kerst Parkeren
Kerst Parkeren Kerst Parkeren
Kart Race 3D
Kart Race 3D Kart Race 3D
Treinspoor Hooligans
Treinspoor Hooligans Treinspoor Hooligans
Bochtjes Maken
Bochtjes Maken Bochtjes Maken
Robot Sprinter
Robot Sprinter Robot Sprinter
Suffe Racers
Suffe Racers Suffe Racers
LeukeRace.IO
LeukeRace.IO LeukeRace.IO