Mr. Bean Spelletjes

Mr. Bean Spelletjes


Mr. Bean is één van de grappigste mannen die er is! Het leuke is dat we Mr. Bean spelletjes hebben op kinderspelletjes.nl. Het is een mooie verzameling met verschillende soorten spelletjes. Neem bijvoorbeeld Mr. Bean Kapper. Hij werkt al een tijdje in een kapsalon, maar z’n baas is heel erg streng. Hij mag alleen maar het haar opvegen en schoonmaken, dat is natuurlijk niet leuk. Daarom gaat Mr. Bean stiekem de kapsels van de klanten verpesten. Jij moet zorgen dat hij alleen knipt als de baas niet oplet. Als de baas het toch doorheeft wordt hij ontslagen. Het is een lastig spelletje, maar erg grappig als het lukt! Er is ook het spel Mr. Bean Aankleden. Hier moet je de kledingstukken naar hem toe slepen. Er is veel keus uit te gekke kleding, vooral de hoeden zijn grappig!

Klik op één van de plaatjes om het spel te spelen.

Meer informatie Mr. Bean spellen


Wisten jullie eigenlijk dat de eerste aflevering van Mr. Bean, niet de animatieserie, al in 1990 op tv kwam? Ook zijn er 2 films gemaakt met Mr. Bean in de hoofdrol. Maar jullie komen natuurlijk hier voor de Mr. Bean spelletjes. In het Mr. Bean Parkeren spel moet je op zoek naar het warenhuis waar hij naartoe wil, want hij is vergeten waar die winkel ook al weer zat. Zorg dat je auto op de goede plek neerzet om het level te halen. Je moet wel opletten, want de auto is best lastig te besturen. Zorg dat je nergens tegenaan botst. Trouwens… De winkel sluit bijna. Zorg dat je binnen de tijd je plekje vindt.
In het spel Mr. Bean Kraampje, beheert hij z’n eigen ‘straat bakkerij’. Je moet zorgen dat de klanten zo snel mogelijk geholpen worden. Zorg dat de klanten tevreden blijven, zodat er steeds meer klanten terugkomen en daardoor de zaken goed gaan.
Het laatste spel dat we beschrijven is Mr. Bean Sprong. Het gekke oude omaatje gooit zomaar het beertje van Mr. Bean uit het vliegtuig. Hij twijfelt geen moment en springt er achter aan. Als dat maar goed gaat.. Onderweg komt hij gelukkig allemaal voorwerpen tegen. Help hem een veilige landing te maken door vast te houden aan paraplu’s of ballonnen.

Speel ook deze spelletjes

Super Oscar
Super Oscar Super Oscar
Super ui jongen
Super ui jongen Super ui jongen
Vex 5
Vex 5 Vex 5
Vuurjongen en Watermeisje 3 IJstempel
Vuurjongen en Watermeisje 3 IJstempel Vuurjongen en Watermeisje 3 IJstempel
Schat Verdediging 2
Schat Verdediging 2 Schat Verdediging 2
AFK Helden
AFK Helden AFK Helden
Adam het spook
Adam het spook Adam het spook
Kleine Alien
Kleine Alien Kleine Alien
Papieren Vlucht
Papieren Vlucht Papieren Vlucht
Neon Parkour
Neon Parkour Neon Parkour
Rode Bal Avontuur
Rode Bal Avontuur Rode Bal Avontuur
Pixel Slijm
Pixel Slijm Pixel Slijm
De Kleine Gigant
De Kleine Gigant De Kleine Gigant
Slijm Jager
Slijm Jager Slijm Jager
Rookie Bowman
Rookie Bowman Rookie Bowman