Restaurant Spelletjes

Welkom in de restaurant spelletjes categorie. Altijd al willen koken, klanten bedienen of zelf een restaurant beginnen? Dan ben jij in deze categorie op de juiste plek. Er zijn hier veel leuke spelletjes die met restaurants te maken hebben. De populairste spellen zijn papa’s pastaria, papa’s taco mia en papa’s ijssalon. In al deze Papa Louie spelletjes krijg jij de taak om het restaurant te runnen. Aan het begin kan je kiezen of je Maggy of Mitch bent en daarna kan je aan de slag. Je moet de klanten zo goed mogelijk helpen. Neem de orders aan en maak de gerechten klaar. Maak een zo’n groot mogelijk succes van jouw restaurant of ijssalon.

Er zijn ook spellen waar je alleen in de bediening werkt. Bijvoorbeeld Panda restaurant en Penguin Dinner. Hier moet je klanten een plek geven en de menukaart geven. Als de klant een keuze heeft kunnen maken neem je de bestelling op. Als het gerecht klaar is breng je het naar de klant. Als de klant is uitgegeten moet je afrekenen. Deze bedieningspelletjes draaien heel erg om snelheid. Klanten die te lang moeten wachten worden boos en geven daarom minder fooi. Vaak is het dus zo in deze spellen, hoe sneller, hoe meer fooi.

Nog een paar voorbeelden van leuke restaurant spelletjes waarbij je restaurant eigenaar bent zijn Bami Restaurant en Texas Restaurant. In Texas Restaurant willen de bezoekers grote lappen vlees. In Diner Stad moet je zorgen dat jouw restaurant de beste wordt van de stad. Je kunt kiezen uit een sushi restaurant of een burger bar.

Voor wie van ijs en milkshakes houdt zijn er ook leuke spellen. In het spel Jouw ijssalon ben je de gelukkige bezitter van je eigen ijssalon. Ook hier draait het om snelheid en nauwkeurigheid. Je krijgt eerst uitleg hoe alle apparaten werken. Daarna kan dag 1 beginnen. Kijk goed naar de kleur en welk soort ijsje de klant wil hebben, want een foutje zit in een klein hoekje en dat kost weer extra tijd. Ook is er het spel milkshake bar. In dit te gekke spel werk je in je eigen milkshake kar waarbij je de klanten zo goed mogelijk moet helpen.

Speel ook deze spelletjes

Hotdogs en Burgers koken
Hotdogs en Burgers koken Hotdogs en Burgers koken
Donuts Bakken
Donuts Bakken Donuts Bakken
Flesdop Challenge
Flesdop Challenge Flesdop Challenge
Opruim Baby
Opruim Baby Opruim Baby
Baby Lily Verzorgen
Baby Lily Verzorgen Baby Lily Verzorgen
Baby Lily Verjaardag
Baby Lily Verjaardag Baby Lily Verjaardag
Baby Lily Ziek
Baby Lily Ziek Baby Lily Ziek
Pizza Ninja
Pizza Ninja Pizza Ninja
Judy's Nieuwe Beugel
Judy's Nieuwe Beugel Judy's Nieuwe Beugel
Prinsessen Kook Gevecht
Prinsessen Kook Gevecht Prinsessen Kook Gevecht
Pony Regenboog Cake
Pony Regenboog Cake Pony Regenboog Cake
Angela Reddingsactie
Angela Reddingsactie Angela Reddingsactie
IJsjes Truck schoonmaken
IJsjes Truck schoonmaken IJsjes Truck schoonmaken
Angela Peuter Voden
Angela Peuter Voden Angela Peuter Voden
Schattige Baby Kamer
Schattige Baby Kamer Schattige Baby Kamer
Reclame: