Restaurant Spelletjes

Welkom in de restaurant spelletjes categorie. Altijd al willen koken, klanten bedienen of zelf een restaurant beginnen? Dan ben jij in deze categorie op de juiste plek. Er zijn hier veel leuke spelletjes die met restaurants te maken hebben. De populairste spellen zijn papa’s pastaria, papa’s taco mia en papa’s ijssalon. In al deze Papa Louie spelletjes krijg jij de taak om het restaurant te runnen. Aan het begin kan je kiezen of je Maggy of Mitch bent en daarna kan je aan de slag. Je moet de klanten zo goed mogelijk helpen. Neem de orders aan en maak de gerechten klaar. Maak een zo’n groot mogelijk succes van jouw restaurant of ijssalon.

Er zijn ook spellen waar je alleen in de bediening werkt. Bijvoorbeeld Panda restaurant en Penguin Dinner. Hier moet je klanten een plek geven en de menukaart geven. Als de klant een keuze heeft kunnen maken neem je de bestelling op. Als het gerecht klaar is breng je het naar de klant. Als de klant is uitgegeten moet je afrekenen. Deze bedieningspelletjes draaien heel erg om snelheid. Klanten die te lang moeten wachten worden boos en geven daarom minder fooi. Vaak is het dus zo in deze spellen, hoe sneller, hoe meer fooi.

Nog een paar voorbeelden van leuke restaurant spelletjes waarbij je restaurant eigenaar bent zijn Bami Restaurant en Texas Restaurant. In Texas Restaurant willen de bezoekers grote lappen vlees. In Diner Stad moet je zorgen dat jouw restaurant de beste wordt van de stad. Je kunt kiezen uit een sushi restaurant of een burger bar.

Voor wie van ijs en milkshakes houdt zijn er ook leuke spellen. In het spel Jouw ijssalon ben je de gelukkige bezitter van je eigen ijssalon. Ook hier draait het om snelheid en nauwkeurigheid. Je krijgt eerst uitleg hoe alle apparaten werken. Daarna kan dag 1 beginnen. Kijk goed naar de kleur en welk soort ijsje de klant wil hebben, want een foutje zit in een klein hoekje en dat kost weer extra tijd. Ook is er het spel milkshake bar. In dit te gekke spel werk je in je eigen milkshake kar waarbij je de klanten zo goed mogelijk moet helpen.

Speel ook deze spelletjes

Prachtige Dozen Bakken
Prachtige Dozen Bakken Prachtige Dozen Bakken
Broodroosters 2
Broodroosters 2 Broodroosters 2
Kokende Kinderen
Kokende Kinderen Kokende Kinderen
Tandarts Assistent
Tandarts Assistent Tandarts Assistent
Ontbijt Klaarmaken
Ontbijt Klaarmaken Ontbijt Klaarmaken
Lekkere Taarten Maken
Lekkere Taarten Maken Lekkere Taarten Maken
Werkplaats Ongelukje
Werkplaats Ongelukje Werkplaats Ongelukje
Koreaans Koken
Koreaans Koken Koreaans Koken
Lekkere Hotdogs
Lekkere Hotdogs Lekkere Hotdogs
Dieren Kapster
Dieren Kapster Dieren Kapster
Grappige Kapster
Grappige Kapster Grappige Kapster
Taarten Combineren
Taarten Combineren Taarten Combineren
Zoete Donuts Maken
Zoete Donuts Maken Zoete Donuts Maken
Sushi Feest
Sushi Feest Sushi Feest
Baby Hazel Kerstverrassing
Baby Hazel Kerstverrassing Baby Hazel Kerstverrassing