Vliegtuig Spelletjes

Vliegtuig spelletjes is een superleuke categorie. Met deze behendigheidspelletjes kan je je uren vermaken. Zo kan je het apenlanding spel spelen, passagiersvliegtuigen besturen en vliegtuigen parkeren. Hier een beschrijving van een aantal spellen die je hier kunt spelen.
Als eerste het spel 3d stuntpiloot. In dit spel moet je met een stuntvliegtuigje door hoepels vliegen. Je krijgt 3 pogingen om alle levels in één keer te halen. De levels worden steeds lastiger. Wat ook een te gek spel is, is de Vliegende Postbode. Hier moet je de Koala broertjes Frank en Buster helpen. Je moet zorgen dat alle pakketjes precies op de goede plek landen. Bij de vliegtuig parkeren spelletjes moet je de vliegtuigen van de landingsbaan naar de gate brengen, zodat de passagiers uit kunnen stappen.
Vliegtuigrace is een grappig spelletje waarbij je moet racen tegen andere vliegtuigen of zeppelins. Verzamel sterren om sneller te gaan. Bij elke race die je wint verdien je geld. Dit geld kan je uitgeven in de vliegtuigwinkel. Hier kan je betere vliegtuigen open.
Ook zijn er vliegtuigspelletjes waar bij je niets hoeft te besturen. Bijvoorbeeld het spel vliegtuigje ontwerpen. In dit spel mag jij je eigen vliegtuigje ontwerpen. Kies de kleur, de vleugel en wie er in zitten. Luchtverkeersleider spelletjes zijn één van de populairste spellen op Kinderspelletjes.nl. Hier heb je een grote verantwoordelijkheid. Je moet namelijk zorgen dat alles in goede banen lijdt. Jij bepaalt de vliegroutes en bepaalt welke vliegtuigen mogen opstijgen en landen. Als een landingsbaan vol is en er komt nog een vliegtuig aan, dan moet jij zorgen dat het vliegtuig nog een extra rondje gaat maken, zodat er geen ongelukken komen.
In het teken en vlieg spel bepaal jij de route van de spaceshuttle. Verzamel alle sterren en zorg dat het ruimteschip veilig in de ‘space gate’ komt.

Het laatste spel waar we het over gaan hebben in de vliegtuig spelletjes categorie is het brandblusvliegtuig spel. Brandweer spelletjes worden vaak gespeeld op Kinderspelletjes.nl. Daarom is dit ook een veel gespeeld spel. Vliegen en branden blussen is namelijk een erg leuke combinatie. In dit spel moet je dus branden blussen met je vliegtuigje. Vlieg laag over het water om de watertank te vullen en vlieg vervolgens naar de brand toe om het te blussen. Dit is wel een erg lastig spelletje om onder de knie te krijgen. Gaat het jou lukken?

Heb jij je vliegticket al geboekt voor een vakantievlucht naar een verre bestemming? Misschien vlieg je wel naar Bangkok, een mooie vlucht door de wolken.
De piloot zorgt er samen met de luchtverkeersleider voor dat je veilig, zonder crash, gaat landen op de landingsbaan van het vliegveld.
Je vliegt waarschijnlijk met een Boeing 747 of een Airbus en zeker niet met een straaljager. Bij aankomst op het vliegveld moet je goed op je bagage letten, en zeg bij het uitstappen gedag aan de stewardess en de piloot in de cockpit. Vlieg jij de vliegtuigen de goede kant op bij de vliegtuig spellen?

Speel ook deze spelletjes

Tractor Mania
Tractor Mania Tractor Mania
Monster Truck Racers
Monster Truck Racers Monster Truck Racers
Zwemfeest Moto X3M
Zwemfeest Moto X3M Zwemfeest Moto X3M
Drift Racer
Drift Racer Drift Racer
Griezelige Racers X3M
Griezelige Racers X3M Griezelige Racers X3M
Brandend Rubber 5
Brandend Rubber 5 Brandend Rubber 5
Vrouwen Garage
Vrouwen Garage Vrouwen Garage
Grand Prix Held
Grand Prix Held Grand Prix Held
Super Blok Race
Super Blok Race Super Blok Race
Tekende Auto
Tekende Auto Tekende Auto
Kerst Parkeren
Kerst Parkeren Kerst Parkeren
Kart Race 3D
Kart Race 3D Kart Race 3D
Treinspoor Hooligans
Treinspoor Hooligans Treinspoor Hooligans
Bochtjes Maken
Bochtjes Maken Bochtjes Maken
Robot Sprinter
Robot Sprinter Robot Sprinter