Voetbal Spelletjes

Voetbal spelletjes

Bij de voetbal games kan de voetbal liefhebber zich volledig uitleven. Ben je nog niet zo goed in penalty’s neem dan is dit de kans om goed te oefenen en iedere shot vanaf 11 meter in het doel te schieten. Een ander onderdeel wat je goed kan oefenen kan zijn de vrije trappen. De besturing van de vrije trappen spelletjes is eenvoudig, je kan direct starten. Zo kan je de ballen met een mooi effect over de muur, zo het doel in schieten. Op deze manier kan je nog veel voetbal spelonderdelen apart trainen en ook wedstijden en voetbal toernooien spelen. Zo kan je toch nog met voetballen bezig zijn als je zelf niet op het veld staat of als het buiten regent. Ook kunnen er tafelvoetbal of zaalvoetbalwedstrijden gespeeld worden, tegen makkelijke maar ook tegen moeilijke tegenstanders.
Klik op een van de plaatjes om het spel te spelen.

Meer informatie over Voetbal kinderspelletjes

Bij een voetbalwedstijd moet je de scheidsrechter natuurlijk goed te vriend houden, maak daarom geen overtredingen in een wedstrijd. Wat ook leuk is zijn de vele verschillende passeerbewegingen die je kan oefenen, hier kan je dus mooi de passeerbeweging van Messi of Ronaldo nadoen. Verder zijn veel WK voetbalspellen en andere toernooi spellen beschikbaar waar je met landen teams of club teams tegen elkaar kan spelen. Er is zelfs een WK vrije trappen spel. Ook kan je de hele Champions League naspelen, maar je moet goed je best doen om de finale te halen en regelmatig voetballers wisselen om te voorkomen dat ze moe worden. Nieuw zijn de vrouwen voetbal spelletjes en de hoog houden spellen. Verder is de keeper een belangrijke speler in het veld, hiervoor zijn ook speciale keeperstrainingen beschikbaar.

Hier op Kinderspelletjes.nl kun je de leukste voetbalspelletjes spelen, deze spelletjes zijn vooral leuk tijdens een EK of WK.

Vrijetrappen schieten, penalty's nemen ,1 tegen 1 en dieren voetbal zijn één van de vele voetbal spellen die leuk zijn voor kinderen.

Je kunt hier doen alsof je Messi of Wesley Sneijder bent in deze voetbal spelletjes categorie.

Speel ook deze spelletjes

Ping Pong
Ping Pong Ping Pong
Pool 8
Pool 8 Pool 8
Golf Blast
Golf Blast Golf Blast
Random Basketball
Random Basketball Random Basketball
Ski Slalom
Ski Slalom Ski Slalom