Frozen Spelletjes

Frozen spelletjes


Welkom in de Frozen Spelletjes categorie. Frozen is de megasuccesvolle Disney Film die in 2013 is uitgebracht. Met in de hoofdrol Elsa. Zij is een prinses die samen met haar zus Anna in het koninkrijk Arendell leeft. Elsa heeft magische krachten. Ze kan namelijk alles in ijs veranderen. Het verhaal begint als Elsa en Anna nog jong zijn. We zullen hier niet verder op gaan, want straks verklappen we alles nog! Hier hebben we alle spelletjes die te maken hebben met Frozen verzameld. Een leuk spel is Elsa doet de was. Bij dit spelletje moet je Elsa helpen de was te doen. Elsa was lekker aan het schaatsen met Olaf(Olaf is een hele grappige sneeuwpop), maar toen vielen ze over elkaar heen en werden ze heel vies en viel Olaf uit elkaar. Eerst moet je zorgen dat Olaf weer in elkaar wordt gezet. Daarna kan het wassen beginnen!

Klik op één van de plaatjes om het spel te spelen.

Meer informatie over Frozen Spellen


In het spel Elsa Trouwtaart, gaat ze een heerlijke taart bakken. Het wordt de mooiste en de lekkerste taart ooit. De taart bestaat uit 3 lagen. Jij moet elke laag versieren met mooie figuurtjes en strikjes. Daarna moet je de sterretjes erop doen en is de taart klaar! Bij Griepdokter moet je Elsa weer beter maken. Want, zoals de titel van het spel al zegt, heeft Elsa griep. Elsa ligt al de hele dag in bed en het lijkt er niet beter op te worden. De dokter moet langskomen. Help de dokter om Elsa weer beter te maken. Eerst moet je haar temperatuur opmeten en daarna moet je naar haar hart luisteren. Gebruik een neusspray en laat Elsa een hoestdrankje nemen. Daarna moet je haar zuurstof meten. Als dat allemaal goed is gegaan is Elsa weer helemaal beter!
Bij het Olaf Schoonmaken spel, moet je de sneeuwpop Olaf schoonmaken. Olaf heeft lekker buiten gespeeld en nu is het tijd om onder de douchte gaan. Jij moet Olaf helpen. Haal eerst alle takjes weg en borstel z’n jas schoon. Om sommige voorwerpen te gebruiken moet je een spelletje doen, zoals match en zoek het voorwerp. Gebruik zeep om alle modder weg te krijgen, spoel het goed na en droog Olaf weer goed af. Hou de Frozen spelletjes pagina in de gaten want we voegen regelmatig nieuwe games toe!

Speel ook deze spelletjes

Baby Taylor Kledingwinkel
Baby Taylor Kledingwinkel Baby Taylor Kledingwinkel
Nagels Lakken met Taylor
Nagels Lakken met Taylor Nagels Lakken met Taylor
Prinsessen op het zand
Prinsessen op het zand Prinsessen op het zand
Prinsessen Kleurboek
Prinsessen Kleurboek Prinsessen Kleurboek
Prinsessen in de Tuin
Prinsessen in de Tuin Prinsessen in de Tuin