Phineas en Ferb Spelletjes

    Agent P Spion
    Agent P Spion Agent P Spion

Phineas en Ferb Spelletjes


Phineas en Ferb is een Disney serie. De twee stiefbroertjes zijn beste vrienden en proberen zich te vermaken in de zomervakantie. Meestal gaan ze dingen maken die nog niet bestaan. Het zijn echte uitvinders. Een achtbaan, een raket, niets is hen te gek. Ze hebben ook een huisdier, namelijk Perry. Perry is een vogelbekdier die ook stiekem geheim agent is. Agent P is zijn codenaam. Phineas en Ferb zijn Perry altijd kwijt. Dat komt omdat Perry vaak op een missie is. Zijn aardsrivaal is Dr. Doofenscmirtz, een gekke uitvinder die de wereld wil overnemen met zijn bijzondere uitvindingen. Perry zorgt er altijd voor dat dit niet lukt. Candace is het zusje van Phineas en Ferb, zij probeert de broertjes altijd te verklikken, maar telkens als de moeder komt kijken is de uitvinding van de broertjes weer verdwenen. Kinderspelletjes.nl heeft in deze categorie een aantal Phineas en Ferb spelletjes verzameld.

Klik op één van de plaatjes om het spel te spelen.

Meer informatie over Phineas en Ferb Spellen


Ja hoor, Phineas en Ferb zijn weer bezig met een uitvinding. In het Spel Phineas en Ferb Race gaan ze een auto bouwen. Niet zomaar een auto, maar hun ultieme raceauto. Om te beginnen mag je de banden kiezen. Daarna de kleur van de auto en mag je een motor uitzoeken. Als je klaar bent met de auto is het tijd om te racen. Ze hebben een speciale racebaan gebouwd om de auto te testen. Ben jij de snelste? Het is een race waar je 3 rondjes moet racen. Dit spel kan je ook met 2 spelers spelen. Dan moeten jullie beide een auto samenstellen en kunnen jullie daarna tegen elkaar racen.
In het spel Agent P, maakt geheim agent Perry het vogelbekdier zich weer klaar voor zijn volgende missie. Hij moet undercover gaan. Jij bepaalt hoe hij verkleed gaat. Je hebt heel veel keus! Er zijn te gekke hoeden en brillen, zodat Perry onherkenbaar blijft. Daarna moet je goede kleding uitzoeken, die bij z’n missie passen. Gaat hij verkleed als dokter, basketballer of toch als een echte zakenman. Veel plezier bij de Phineas en Ferb spelletjes!

Speel ook deze spelletjes

Schat Verdediging 2
Schat Verdediging 2 Schat Verdediging 2
AFK Helden
AFK Helden AFK Helden
Adam het spook
Adam het spook Adam het spook
Kleine Alien
Kleine Alien Kleine Alien
Papieren Vlucht
Papieren Vlucht Papieren Vlucht
Neon Parkour
Neon Parkour Neon Parkour
Rode Bal Avontuur
Rode Bal Avontuur Rode Bal Avontuur
Pixel Slijm
Pixel Slijm Pixel Slijm
De Kleine Gigant
De Kleine Gigant De Kleine Gigant
Slijm Jager
Slijm Jager Slijm Jager
Rookie Bowman
Rookie Bowman Rookie Bowman
LLama Spitter
LLama Spitter LLama Spitter
Heroic Quest
Heroic Quest Heroic Quest
Teho
Teho Teho
Softijs Piraten
Softijs Piraten Softijs Piraten
Reclame: