Vrachtwagen spelletjes

Vrachtwagen spelletjes zijn dé spelletjes voor kinderen die van auto's, vrachtwagens en parkeren houden. Nu alvast leren hoe je moet inparkeren voor als je straks zelf in de auto of vrachtwagen zit? De online spelletjes in deze categorie zijn de manier om alvast een voorproefje te nemen op het hebben van een rijbewijs.

In deze categorie draait alles om het besturen van een vrachtwagen. De vrachtwagens kunnen klein zijn, heel groot of ertussenin. Het mooie is dat elke opdracht die je krijgt weer nieuw en spannend is. Vrachtwagens zijn moeilijk bestuurbaar en dat maakt het juist uitdagend.

Het aanbod vrachtwagen spellen varieert van grote vrachtwagens inparkeren tot races. Liefhebbers van vrachtwagens kunnen zich met de online spelletjes eindeloos vermaken en dat maakt de categorie vrachtwagens wel zo populair.

De vrachtwagenspelletjes, die vooral bedoeld zijn voor stoere jongens, zijn gratis te spelen. Kinderspelletjes.nl heeft speciaal de leukste vrachtwagen spellen uitgezocht. Een leuk vrachtwagen spel vinden wij Brandweer Goederen. Hier ben je een vrachtwagen van de brandweer en moet je spullen naar de kazerne brengen.

Ben jij de trucker die asfalt verslindt? Start de motor en vervoer materiaal van A naar B op de snelweg met de grote vrachtauto. Vergeet onderweg geen diesel te tanken bij het benzinestation en natuurlijk nog een kop koffie drinken met de andere vrachtwagenchauffeurs. Voor je op weg gaat na het laden moet je de lading controleren. Als alles goed vast zit kan je lekker sturen naar de bestemming om te gaan lossen. Je hebt natuurlijk nog geen vrachtwagen rijbewijs, speel daarom één van de vrachtwagen simulator spelletjes waarbij de besturing kan worden nagedaan of één van andere gratis vrachtwagen games zoals Monster truck driver.

Speel ook deze spelletjes

Moto X3M 4 Winter
Moto X3M 4 Winter Moto X3M 4 Winter
Skater Kid
Skater Kid Skater Kid
Race Auto Zoek De Verschillen
Race Auto Zoek De Verschillen Race Auto Zoek De Verschillen
Blokjes Drift
Blokjes Drift Blokjes Drift
Speelgoed Auto Race
Speelgoed Auto Race Speelgoed Auto Race
Zoek de Tekenauto's Verschillen
Zoek de Tekenauto's Verschillen Zoek de Tekenauto's Verschillen
Paintball Racers
Paintball Racers Paintball Racers
Dino Race
Dino Race Dino Race
Mooie Auto Race
Mooie Auto Race Mooie Auto Race
Extreme Bikers
Extreme Bikers Extreme Bikers
Gran Turismo 2018
Gran Turismo 2018 Gran Turismo 2018
Madmen Racen
Madmen Racen Madmen Racen
Stads Overval
Stads Overval Stads Overval
Diamant Race
Diamant Race Diamant Race
Super Stickman Motor
Super Stickman Motor Super Stickman Motor
Reclame: