Vrachtwagen spelletjes

Vrachtwagen spelletjes zijn dé spelletjes voor kinderen die van auto's, vrachtwagens en parkeren houden. Nu alvast leren hoe je moet inparkeren voor als je straks zelf in de auto of vrachtwagen zit? De online spelletjes in deze categorie zijn de manier om alvast een voorproefje te nemen op het hebben van een rijbewijs.

In deze categorie draait alles om het besturen van een vrachtwagen. De vrachtwagens kunnen klein zijn, heel groot of ertussenin. Het mooie is dat elke opdracht die je krijgt weer nieuw en spannend is. Vrachtwagens zijn moeilijk bestuurbaar en dat maakt het juist uitdagend.

Het aanbod vrachtwagen spellen varieert van grote vrachtwagens inparkeren tot races. Liefhebbers van vrachtwagens kunnen zich met de online spelletjes eindeloos vermaken en dat maakt de categorie vrachtwagens wel zo populair.

De vrachtwagenspelletjes, die vooral bedoeld zijn voor stoere jongens, zijn gratis te spelen. Kinderspelletjes.nl heeft speciaal de leukste vrachtwagen spellen uitgezocht. Een leuk vrachtwagen spel vinden wij Brandweer Goederen. Hier ben je een vrachtwagen van de brandweer en moet je spullen naar de kazerne brengen.

Ben jij de trucker die asfalt verslindt? Start de motor en vervoer materiaal van A naar B op de snelweg met de grote vrachtauto. Vergeet onderweg geen diesel te tanken bij het benzinestation en natuurlijk nog een kop koffie drinken met de andere vrachtwagenchauffeurs. Voor je op weg gaat na het laden moet je de lading controleren. Als alles goed vast zit kan je lekker sturen naar de bestemming om te gaan lossen. Je hebt natuurlijk nog geen vrachtwagen rijbewijs, speel daarom één van de vrachtwagen simulator spelletjes waarbij de besturing kan worden nagedaan of één van andere gratis vrachtwagen games zoals Monster truck driver.

Speel ook deze spelletjes

Tractor Mania
Tractor Mania Tractor Mania
Monster Truck Racers
Monster Truck Racers Monster Truck Racers
Zwemfeest Moto X3M
Zwemfeest Moto X3M Zwemfeest Moto X3M
Drift Racer
Drift Racer Drift Racer
Griezelige Racers X3M
Griezelige Racers X3M Griezelige Racers X3M
Brandend Rubber 5
Brandend Rubber 5 Brandend Rubber 5
Vrouwen Garage
Vrouwen Garage Vrouwen Garage
Grand Prix Held
Grand Prix Held Grand Prix Held
Super Blok Race
Super Blok Race Super Blok Race
Tekende Auto
Tekende Auto Tekende Auto
Kerst Parkeren
Kerst Parkeren Kerst Parkeren
Kart Race 3D
Kart Race 3D Kart Race 3D
Treinspoor Hooligans
Treinspoor Hooligans Treinspoor Hooligans
Bochtjes Maken
Bochtjes Maken Bochtjes Maken
Robot Sprinter
Robot Sprinter Robot Sprinter