Vuurjongen en Watermeisje

Speel hier alle beschikbare versies van de vuurjongen en watermeisje spelletjes. Op moment zijn de beschikbaar vuurjongen en watermeisje 1, 2, 3, en 4. Het doel van dit spel is door de vuurjongen en het watermeisje goed samen te laten werken zo veel mogelijk diamanten te verzamelen. Dit klinkt makkelijker dan het is, want onderweg zijn er verschillende soorten obstakels. Bij deze hindernissen moet je goed opletten want de ene keer kan je beter met de vuurjongen en de andere keer met het watermeisje in actie komen om de diamanten te bereiken. Als je onderweg de hindernissen en obstakels goed kan ontwijken en slim de doorgangen kan vinden ren je zo door naar het volgende level. Een hoge score kan je halen door snel de levels te halen. De verschillende versies spelen zich af in verschillende uitdagende en spannende omgevingen.
In de eerste versie, forest temple, zijn er drie soorten levels. Bij de eerste soort is het doel om naar de uitgangsdeur te komen en onderweg alle diamanten te verzamelen. Bij het tweede soort level lijkt op het eerste soort leven maar hier is het de truck om beide karakters gelijk te bewegen. Bij het derde soort level is het doel de groene diamant te pakken en dan naar de weg naar de uitgangsdeur te vinden. Onderweg moet je goed uitkijken voor de verschillende plassen. Als je door de verkeerde plas gaat ben je af. Dus let goed op en spring over de plas heen als je hierdoor af gaat.
De besturing van de fireboy and watergirl platform spelletjes is voor de fireboy met de pijltjes toetsen en voor de watergirl met a w d. het leuke van dit spel is dat het samen en alleen kan spelen.

Speel ook deze spelletjes

Super Oscar
Super Oscar Super Oscar
Super ui jongen
Super ui jongen Super ui jongen
Vex 5
Vex 5 Vex 5
Schat Verdediging 2
Schat Verdediging 2 Schat Verdediging 2
AFK Helden
AFK Helden AFK Helden
Adam het spook
Adam het spook Adam het spook
Kleine Alien
Kleine Alien Kleine Alien
Papieren Vlucht
Papieren Vlucht Papieren Vlucht
Neon Parkour
Neon Parkour Neon Parkour
Rode Bal Avontuur
Rode Bal Avontuur Rode Bal Avontuur
Pixel Slijm
Pixel Slijm Pixel Slijm
De Kleine Gigant
De Kleine Gigant De Kleine Gigant
Slijm Jager
Slijm Jager Slijm Jager
Rookie Bowman
Rookie Bowman Rookie Bowman
LLama Spitter
LLama Spitter LLama Spitter